9.9 C
Amsterdam
maandag, april 22, 2024

Vereeuwig jezelf op de foto met jouw idolen in Madame Tussauds

Ontmoet jouw favoriete sterren allemaal op één dag door een bezoek te brengen aan Madame Tussauds in Amsterdam. Heb je altijd willen zien hoe jouw favoriete popzanger er in het echt uit ziet of wil je zelfs met hem of haar op de foto? Kom dan eens kijken naar de wassen beelden van onze favoriete bekende Nederlanders en wereldberoemde sterren. 

Madame Tussauds is een reeks van wassenbeeldenmusea over de gehele wereld. In Amsterdam is er een Madame Tussauds waarbij ook onze BN’ers in het was gezet zijn. Zo kan je een levensechte BOEF zien. Of je kunt eindelijk met Prince Harry en Meghan Markle op de foto.

Ook samen met de kids is het leuk om je te vertoeven in Madame Tussauds. Tijdens de vakanties met de kinderen wil je altijd wel iets interessants vinden om samen te ondernemen. Hoe leuk kan het zijn om samen in Madame Tussauds te genieten van de wassen beelden van onze idolen? Combineer het met een leuk dagje Amsterdam. Waar wacht je nog op? Je kunt hier direct eenvoudig je tickets en tijdslot reserveren.

Welke wassenbeelden zijn er in Madame Tussauds?

Het duurt ongeveer zes tot negen maanden voordat er een wassenbeeld klaar is om tentoongesteld te worden. Er wordt rekening gehouden met de kleinste details. Zodat het wassenbeeld van bijvoorbeeld Beyoncé er zo levensecht uit kan zien. De kids zullen het ook fantastisch vinden om een sprekend echte Ariana Grande of Lil kleine te zien en daarmee op de foto te kunnen gaan.

Er zijn wassenbeelden van mensen uit de politiek. Zoals Donald Trump of Barack Obama. En mensen vanuit de sportwereld zoals Sven Kramer en Epke Zonderland. Zelfs de Avengers zijn opgesteld. Probeer maar eens naast The Hulk te staan. Voor de kinderen is dit extra leuk om te zien. En zo zijn er nog veel meer sterren te zien in het wassenbeeldenmuseum van Amsterdam.

Wat is de gemakkelijkste route naar Madame Tussauds?

Tram

Madame Tussauds is centraal gelegen in Amsterdam. Namelijk op de Dam. Veel tramlijnen komen hierlangs. Tramlijn 2, 11, 12, 13, 17 stoppen vlak voor het wassenbeeldenmuseum bij halte Magna Plaza/Dam. En nog meer tramlijnen stoppen bij Madame Tussauds Tram 4, 14, 24 halte Bijenkorf/Dam.

Metro

Met de metro is het nog makkelijker om bij Madame Tussauds te komen. Halte Rokin is praktisch voor de deur.

Trein

Kom je niet uit Amsterdam maar elders uit het land? Hebben de kinderen vakantie en wil je speciaal voor Madame Tussauds naar de hoofdstad komen? Pak dan de trein. Het is namelijk vanaf Amsterdam Centraal nog geen tien minuten lopen naar de Dam. Zo ben je binnen enkele minuten bij Madame Tussauds.

Auto

Met de auto is het ook gemakkelijk om bij Madame Tussauds te komen. Nabij zijn er een aantal parkeergarages die maar op vijf minuten afstand van Madame Tussauds gelegen zijn, zoals de parkeergarage van de Bijenkorf. Het parkeren is wel vrij duur, houd hier rekening mee.

Tickets voor Madame Tussauds

Geen zin om in een lange rij vol toeristen te staan? Koop dan eenvoudig en snel online je ticket voor Madame Tussauds

Gerelateerde bestemmingen

Nieuwe bestemmingen