9.9 C
Amsterdam
maandag, april 22, 2024

Maak een rondvaart door de grachten van Amsterdam

Een dag in Amsterdam is niet hetzelfde zonder een toer te hebben gemaakt door de grachten. Bewonder onze hoofdstad samen met de kinderen door rondvaart te maken op een van de Amsterdamse boten. Vaar dan langs alle mooie grachtenpanden van de binnenstad.

De mogelijkheden met een rondvaart door Amsterdam zijn eindeloos. Wat erg leuk is om te organiseren is een familiefeest. Tijdens de kindervakantie kan je dan samen met opa en oma de ouders en kinderen een feestje vieren om gewoon gezellig samen te zijn. Maar ook een verjaardagsfeest kan gevierd worden waarbij kinderen hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen uitnodigen, cadeautjes kunnen uitwisselen en kunnen dansen op muziek.

Varen op het water biedt ook een zekere vrijheid. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zélf te varen. Maar je kan er ook voor kiezen om gevaren te worden. De keuze is eigenlijk aan jou. Bij een rondvaart maken met kinderen kan het leuk zijn om een combinatie te doen. Waarbij kinderen komaan jong en ouder, zelf ook het roer vast kunnen pakken. Zo bied jij de kinderen tijdens de vakantie ook een unieke ervaring.

De prijzen voor toegang op een rondvaart in Amsterdam variëren ook van het aantal personen en de leeftijden. Een rondvaart voor een gezin met kinderen tijdens de vakantie kan wel voordelig uitpakken. Wij raden een rondvaart met deze gerenommeerde partij aan.

Kies zelf voor de rondvaart in Amsterdam die jij wilt. Het tijdstip is zelf te bepalen en is prijsgebonden. De voordeligste en leukste rondvaarten en boottochten vind je hier. In je rondvaart samen met de kinderen langs onze prachtige grachtengordel van Amsterdam, brengt je langs de meest bijzondere bezienswaardigheden.

De gemiddelde rondvaart in Amsterdam duurt ongeveer 60 – 75 minuten en het vertrek is nabij het Centraal Station. Het adres is de Prins Hendrikkade nummer 25. Rondvaart door Amsterdam is makkelijk te bereiken bij één van de aanleg steigers. Koop van tevoren online je tickets.

De locatie waar de rondvaart begint en eindigt is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, omdat het vlak bij het Centraal Station is. En in en rondom Amsterdam zijn er verschillende parkeergarages en parkeergelegenheden. Prijzen variëren.

Ontspan terwijl je langste meest beroemde bezienswaardigheden vaart. Gedurende de uur durende rondvaart langs deze bezienswaardigheden van het stadscentrum van onze hoofdstad krijg je ook audio commentaar. Het Anne Frank Huis huis, de oude Heineken Brouwerij, de Wallen en de Jordaan zijn niet te missen tijdens deze cruise. Ook de 9 straatjes en rivier de Amstel komen aan bod tijdens de Amsterdamse rondvaart.

En natuurlijk zijn de grachten zoals de Prinsengracht en de Herengracht niet te ontbreken. Haal het meeste uit jouw reis naar Amsterdam en maken een rondvaart door de grachten van Amsterdam.

Je reserveert je rondvaart eenvoudig en snel hier.

Gerelateerde bestemmingen

Nieuwe bestemmingen