9 C
Amsterdam
vrijdag, maart 1, 2024

Prikkel jouw zintuigen bij Ripley’s believe it or not.

Ben jij altijd wel een nieuwsgierig aagje geweest en benieuwd naar de geheimen van de wereld? Of wil jij samen met de kids tijdens vakantie juist op zoek naar het vreemde en maffe? Kijk dan bij Ripley’s Believe It Or Not. Dit is een attractie voor de nieuwsgierigen onder ons waarin niets te vreemd is. Kom kijken bij de verzameling van rariteiten in Amsterdam. Gevestigd middenin het centrum op de Dam.

Ripleys is een franchise onderneming met meerdere attracties in grote steden. In deze steden worden rariteiten, curiositeiten en eigenaardigheden tentoongesteld. Het leuke en interessante is, dat Ripley’s de waarheid boven fantasie stellen. Ripley’s prikkelt graag jouw fantasie met de voorwerpen die zij verzameld hebben. Kom langs met de kids en laat hen vol trots de expositie der eigenaardigheden aan jou tentoonstellen. Tickets voor Ripley’s snel en eenvoudig reserveren kan hier.

Wat valt er bij Ripleys te beleven?

Verwonder je over de collectie aan vreemde voorwerpen waar Ripley’s een eeuw voor nodig heeft gehad om te verzamelen. Het leuke van Ripley’s is dat alles wat te vinden is, waar is. De waarheid kan soms vreemd zijn. Bizar, maar wel interessant. Tijdens de kindervakantie kan het extra leuk zijn om je te vermaken bij Ripley’s. Waarom niet jouw kinderen laten verwonderen door de wereld van rariteiten.

Vind verschillende kunstwerken van recyclet materiaal. En zie op de eerste etage allerlei verschillende bizarre voorwerpen. Er is ook een Europa muur, waar je allerlei voorwerpen vanuit de Europese geschiedenis kan vinden.

Op de tweede etage van Ripley’s vind je het thema ‘Warehouse’ waar je niet alleen kan kijken naar de bijzondere onderwerpen, je kan er ook veel mee doen. Dit is extra leuk voor de kids.

En om het nog leuker te maken voor het gehele gezin ga dan een etage omhoog. Waar je de muziekruimte vind en een onderwater ervaring. Er is ook nog eens een 5D cinema. Voor een ieder is er een rariteit te vinden om te bekijken, te bewandelen en mee te spelen. Voor ouder en kind. Bij Ripley’s kan je je als geheel gezin goed vermaken.

Wacht niet te lang met het kopen van een kaartje

Ripley’s is een van Amsterdams nieuwste maar ook meest bezochte attracties. Soms kunnen de wachtrijen lang zijn. Boek daarom online je ticket en tijdslot, dan weet je zeker dat je snel kunt genieten van hun curiositeiten. Vooral in vakanties kan het extra druk zijn. Wil je samen met jouw kids een leuk uitje bij Ripley’s tijdens schoolvakanties? Wees dan snel en koop een Fasttrack kaartje.

Hoe kom je het gemakkelijkst bij Ripley’s?

Wil je naar Amsterdam afreizen tijdens de kidsvakantie om Ripley’s Believe It or Not te bezoeken? Leuk. Ripleys is wel in hartje Amsterdam gelegen en is het makkelijkste te bereiken met het openbaar vervoer. Rondom Amsterdam zijn er genoeg parkeermogelijkheden, maar het bedrag voor een dagje parkeren Amsterdam kan al gauw hoog oplopen. En de tentoonstelling van eigenaardigheden is op tien minuten loopafstand van Amsterdam Centraal. Wil je jouw reis plannen? Ga dan naar Reisplanner.nl

Gerelateerde bestemmingen

Nieuwe bestemmingen