12.7 C
Amsterdam
zondag, juni 16, 2024

Bekijk Nederland vanaf ongekende hoogten bij This Is Holland

Nederland. Een fantastisch land vol dijken, weilanden en windmolens. Meestal sta je met beiden voeten op de grond of een rij je op 4 wielen om ons land te ontdekken. Maar bij This is Holland zie je Nederland toch weer vanaf heel een ander oogpunt. Namelijk binnen maar dan van boven. Kom naar This is Holland.

De vliegsimulator van This is Holland

In Amsterdam Noord staat een hoog cilindrisch gebouw. En in dit gebouw is een 5D panorama vluchtsimulator. Tijdens deze attractie wordt je meegenomen door Nederland. dit is een unieke vlucht ervaring voor jong en oud. Eerst krijg je 8 minuten een info filmpje te zien van Nederland van vroeger.

Dan loop je naar boven en krijg je een groot landkaart van Nederland te zien, waarbij het Nederland van nu wordt gepresenteerd. De presentatie wordt over verschillende kleine filmpjes geprojecteerd. En daarna ga je naar een ruimte waarbij de vliegsimulator wordt aangezet. In een karretje wordt je geplaatst voor een groot scherm waarin je gedurende 9 minuten praktisch vliegt over Nederland als een vogel.

Een panoramisch uitzicht wordt afgespeeld waarbij je vanaf de ruimte de aardse atmosfeer ingaat en dan vlieg je over de polders, heide en Veluwe van Nederland. Een toeristenattractie voor buitenlanders en binnenlanders. En zeker voor ouders en kinderen is dit een leerzame en fascinerende ervaring.

De ervaring kan ook wel snel gaan, over windmolens vlieg je dan. Dynamiek en adrenaline giert door de aderen wat het voor de kinderen ook extra leuk maakt. En de euro mast en Nederlandse monumenten worden laten zien. Er is ook een educatieve functie aan This is Holland. Nederland wordt echt beleefd. This is Holland is een goede dagbesteding tijdens de kindervakantie. Recreatie en educatie wordt in een ervaring gegoten.

Na de 5D flight experience is er de mogelijkheid om te ontspannen van een dynamische beleving. In de Holland Lounge kan je even op adem komen en meer leren over de Nederlandse Werelderfgoederen waar je overheen bent gevlogen.

Enthousiast geraakt door deze unieke beleving? Reserveer dan hier je tickets, zo hoef je niet in de rij en weet je zeker dat de tijdsloten van je voorkeur niet al volgeboekt zijn.

Bereikbaarheid naar This is Holland

This is Holland bevindt zich in Amsterdam Noord. Gebruik maken van de pont of van de IJ tunnel is de beste manier om bij This is Holland terecht te komen. Vanaf Amsterdam Centraal is er aan de IJ-zijde de pont die naar de overkant van het IJ vaart. 24 uur per dag gaat er een Pont en de reis duurt maar 3 minuten. Bij aankomst in Noord hoef je maar twee minuten te lopen en je arriveert bij This is Holland. Kom je liever gezamenlijk met de kids met de auto en is een reisje naar This is Holland onderdeel van de kindervakantie? Neem dan de IJtunnel via de Ringweg A10. Er is een betaalde parkeergarage in de buurt van This is Holland. Vanaf de parkeergarage is het maar 2 minuten lopen.

Tickets voor This is Holland koop je hier

Gerelateerde bestemmingen

Nieuwe bestemmingen