12.8 C
Amsterdam
zondag, juni 16, 2024

Eet je buikje rond tijdens de pannenkoekencruise door Amsterdam

Wat maakt een iconische reis langs de grachtengordel van Amsterdam een nog betere ervaring? Door het kunnen eten van onbeperkt pannenkoeken. Maak gebruik van het all you can eat arrangement van Nederlandse pannenkoekencruise terwijl je rondvaart over het IJ van Amsterdam.

Ontdek Amsterdam anders

Door het boeken van deze cruise krijg je ook een andere kant van Amsterdam te zien. Ontdek hier door de leukste manier van pannenkoeken eten. Eén ding is zeker: Je komt samen met de kinderen aan boord van de pannenkoekenboot en keert daarna goed gevuld weer naar huis. Vol van de ervaringen en vol van alle pannenkoeken.

Met de pannenkoeken cruise kan je samen met je partner, vrienden of met de hele familie een rondje varen en lekker pannenkoeken eten. Dit zorgt voor een leuke ervaring samen met de familie zeker tijdens de vakantie met de kids. Dit zijn de ervaringen die je niet snel zal vergeten. Je vaart heerlijk op het IJ waarbij je daarna uitzicht hebt over de andere eeuwenoude en moderne architectuur van Amsterdam.

Welke pannekoeken cruises kan je boeken?

Er zijn verschillende manieren om een pannenkoeken cruise te boeken. Je kan kiezen voor een rondvaart door Amsterdam. Je vaart dan 75 minuten mee op het IJ. Maar wat maakt in pannenkoeken cruise nog leuker? Door samen met de kinderen een kinderfeestje te organiseren op de pannenkoekenboot. Speciaal voor uw jarig kind of gewoon zomaar omdat het vakantie is kunt u een kinderfeestje bij ze boeken.

Ook kunt u ervoor kiezen om in combinatie arrangement te nemen. Er wordt nu een pannenkoekenboot en Splashtours ervaring aangeboden. Twee unieke belevingen in één. Voor een ultieme ervaring met het hele gezin in Amsterdam. Tevens kan je kiezen voor een arrangement van de pannenkoekenboot met This is Holland.

Het is belangrijk dat zowel ouder en kind kunnen genieten van de pannenkoeken cruise. En als laatste wordt nu ook dus de echte pannenkoeken cruise aangeboden. Dit is een rondvaart van 2,5 uur met de pannenkoekenboot op het ij. En ook hier kan je onbeperkt pannenkoeken eten. Om het extra leuk te maken voor de kids is er ook nog een grote ballenbak in het scheepsruim. Hier zorg je ervoor dat tijdens een kidsvakantie de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.

Waar wacht je nog op? Je kunt hier de pannenkoekencruise reserveren en boeken.

Bereikbaarheid

Pannenkoeken Cruise zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto in Amsterdam Noord. Je kan betaald parkeren op straat of vanaf centraal station de gratis pont nemen. Let wel op dat je 15 minuten voor afvaart bij de boot dient te zijn. Wil je je reis plannen? Kijk dan op reisplanner.nl

Gerelateerde bestemmingen

Nieuwe bestemmingen