Nederland

Nederland, vakantieland! We hebben vaak de neiging om ver weg te gaan en daarmee te vergeten hoe veelzijdig Nederland is. Ga maar na: we hebben zee, prachtige Waddeneilanden, zalige natuur, bruisende steden en veel attracties voor jong en oud!

Unieke kustlijn
Menig land is jaloers op de Nederlandse kustlijn. Brede stranden, de zilte zeelucht, glooiende duinen en leuke strandtenten. Niet zo verwonderlijk dan ook dat het langs de kust goed toeven is. Veel badplaatsen zijn ingericht op toerisme, van Zeeland tot aan de Waddeneilanden.

Prachtige natuur
Nederland beschikt bovendien over uiteenlopende natuur. Van de Veluwse bossen tot Drentse en Brabantse heides, de Gelderse Achterhoek, het Limburgse heuvellandschap, de Oostvaardersplassen en de Friese meren.

Bruisende steden
Daarnaast kun je je moeiteloos meerdere dagen vermaken in de Nederlandse steden. Uiteraard is Amsterdam als hoofdstad en magneet voor buitenlandse toeristen het bekendste, maar ook in het moderne Rotterdam, het sfeervolle Haarlem, Utrecht, Zwolle, Deventer, Alkmaar en Nijmegen, het gezellige Maastricht, Breda en ’s Hertogenbosch kun je een fijne stedentrip beleven met leuke musea, gevarieerde winkelstraten en leuke restaurantjes en café’s.

Alkmaar

Een reisgids voor je aankomende vakantie, een nieuwe koffer of speelgoed om de kinderen zoet te houden nodig? Bestel het nu voordelig online!

Andere bestemmingen…

Tel Aviv

Tel Aviv

Tel Aviv is een prachtige stad wat aan de kust van Israël ligt. De stad telt...

Rhodos

Rhodos

Rhodos is een Grieks eiland wat in de Egeïsche Zee ligt. Het is één van de...

Corfu

Corfu

Corfu is een schitterend eiland in de Ionische Zee. Het eiland maakt deel uit...

Bestemmingen